top of page

هزینه درمان فیستول با لیزر و عمل جراحی + شرایط بیمه سال 1401

اگر فیستول مقعدی دارید و تصمیم به درمان آن گرفتید، قطعا متوجه شدید که این عارضه با روش های خانگی یا دارویی قابل درمان نبوده و نیاز به روش های جدی تر مانند عمل جراحی یا لیزر هست. حالا یکی از سوالاتی که در این اوقات فکر افراد را درگیر می کند، هزینه درمان فیستول مقعدی با لیزر یا عمل جراحی است. یا اینکه آیا بیمه تامین اجتماعی این هزینه را تقبل می کند؟ قبل از پاسخ به این سوالات، بهتر است نگاه کوتاهی به تعریف بیماری داشته باشیم.

فیستول مقعدی چیست؟

فیستول مقعدی یک بیماری عفونی است که در علم پزشکی با نام فیستول آنال هم شناخته می شود. این بیماری یک تونل چرکی و تو خالی است که می تواند دو عضو کنار هم را به یکدیگر متصل کند. یکی دیگر از مواردی که احتمال ابتلا به فیستول را افزایش می دهد آبسه مقعد است. از علائم آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

تورم اطراف مقعد و قرمزی

  • خروج چرک از سوراخی اطراف مقعد

  • خونریزی در موارد حاد

  • تب و حرکات روده ای همراه با درد

در صورت بروز هر کدام از این علائم باید سریعا به جراح فیستول یا کلینیک های جراحی مراجعه کنید چون با گذشت زمان بدتر شده و ممکن است عفونت وارد خون شود.


هزینه عمل سرپایی فیستول با عمل در بیمارستان چه تفاوتی دارد؟

روش درمان فیستول با لیزر و عمل جراحی فیستول مقعدی دو روش کاملا متفاوت از یکدیگر هستند. بنابراین به طور طبیعی هزینه ای که بیمار می پردازد نیز متفاوت است. حالا بیایید کمی دقیق تر به این قضیه نگاه کنیم…

زمانی که بیمار برای درمان با جراحی به بیمارستان مراجعه می کند، نیاز دارد که پس از عمل در بیمارستان بستری شده تا وضعیت جسمانی او تا چندین ساعت چک شود. در نتیجه هزینه های جانبی فرد افزایش پیدا می کند.

در صورتی که در کلینیک اینطور نیست. زیرا عمل فیستول به شکل سرپایی انجام شده و از آنجا که بیمار، موضعی بی حس می شود، نیازی به بستری نداشته و بلافاصله پس از عمل مرخص می شود. دوره نقاهت او حدودا 2 الی 3 روز است و فرد می تواند به کار های روزمره خود ادامه دهد.

Recent Posts

See All

پیشگیری از ابتلا به فیستول با درمان آبسه مقعدی

همان طور که ذکر کردیم یکی از مهمترین علل ایجاد بیماری های ناحیه ی مقعد مانند شقاق و فیستول، ابتلا به آبسه و عدم درمان به موقع آن می باشد از همین روی توصیه می کنیم، جهت پیشگیری از ابتلا به فیستول مقعدی

علائم مولوسکوم کنتاژیوزوم

علائم مولوسکوم کونتاژیوزوم از خفیف تا شدید متغیر بوده و شامل موارد زیر است: برآمدگی کوچک و جوش مانند (پاپول)، ضایعه یا زگیل روی پوست (2 تا 5 میلی متر). پاپول سفید، همان رنگ پوست طبیعی، صورتی یا بنفش پ

bottom of page